I veckan hade jag en väldigt hätsk diskussion med en som är för vaccinering. Detta slutade med att jag blev kallad för ”EN FARA FÖR MÄNSKLIGHETEN” och fick också höra att jag skulle spärras in på livstid.

Ni som följer våran Facebook sida or våran blogg vet att vi inte är emot vaccinering. MEN, vi är emot vaccinering för ett vaccin som inte ens är närheten av att få bli kallad testad, säkert och garanterat inga bi-effekter, och givetvis är vi emot en tvångs-vaccinering om nu detta kommer att ske.

Som jag har skrivit i tidigare artiklar, och det är personlig åsikt.
Jag kan inte under några omständigheter förstå hur någon vill ta ett vaccin som inte är testat, och än värre, en ny form av vaccin som aldrig förr har används…

Jag hoppas verkligen att detta vaccin som nu börjar komma ut är säkert, inte ger några bi-effekter OCH fungerar. Om det nu är så att vi behöver ett vaccin mot något som har en dödlighet på långt under 1%?

Men vad händer om detta vaccin nu har bi-effekter?

Min kära ”före detta” vän har redan placerat mig i gruppen ”FARA FÖR MÄNSKLIGHETEN”.
Men om det nu blir så att detta vaccin har en förödande bi-effekt. Säg för exempel att en bi-effekt skulle vara att alla som tagit detta skulle bli sterila. OCH IGEN, även om jag INTE vill ta något oprövat vaccin, så hoppas jag med hela mitt hjärta att det INTE kommer att finnas någon bi-effekter.

Det är sagt att vaccineringen skall börja med de äldre, de i riskgrupperna och personal som jobbar med sjuka och äldre. Och detta är väl helt rätt. Men frågan är hur långt ner skall vi gå i åldrarna. Om vi går så långt ner som 20år, och även inför detta vaccin i den mixade soppan som ges till spädbarn vid födseln, då har vi problem, och då är ju frågan, vem som är ”EN FARA FÖR MÄNSKLIGHETEN”.

Men det behöver inte alls vara så illa, och förhoppningsvis går allt bra, och kanske står jag i kö för att få en spruta om 10 år, 2030, för det är vad som behövs, innan vi mer eller mindre kan vara säkra på att det inte finns någon/ra bi-effekter.

—–

Denna artikel har inga länkar till källor, utan är vad jag har råkat utför och mina egna personliga tankar och åsikter. Jag vet inte heller om där finns några bi-effekter med detta vaccine.

Om du har något du vill berätta… Du kan göra det anonymt, men kom ihåg, inget kommer att läggas upp på våran sida om vi inte kan bekräftat informationen, om det är en ”faktaartikel”. Om det skulle vara en personlig artikel som denna, så gäller samma sak, inget bli publicerat innan vi har godkänt artikeln.