Givetvis så menar jag inte detta… 

Det är helt enkelt en fruktansvärt tragedi när någon dör.
Vare sig det är en person, eller en miljon som dör, och det har ingen betydelse om de dör med Covid eller av Covid (Se video).

Den enkla sanningen är att folk dör, och detta är inget vi kan göra något åt. Givetvis kan det aldrig vara fel att ”skydda” sig om man nu känner sig orolig. (Vi skall inte diskutera om det behövs eller inte i denna artikel.) Om du är en av dessa personer som känner rädsla och känner att du måste skydda dig, så måste det respekteras av alla.

Men vi måste alltid sätta detta i perspektiv.

Men är Covid så allvarligt som det skrivs om i nästan alla tidningar?
Måste vi ändra våran livsstil helt?
Eller är detta helt enkelt något som är här för att kunna styra oss i den riktning som några ”över-hövdingar” vill?

Alla är medvetna om de vanliga döds orsakerna, som till exempel, cancer, hjärtattack och så vidare. Dessa och även några andra dödar mer människor varje år jämfört med Covid (om vi nu inte får 1,5 miljoner mer som dör de sista 2,5 månaderna). Och dessa dödsorsakerna har ännu inte gjort att vi har ändrat något i vår livsstil.

Men detta är INGET, jämfört med svält.

Varje dag så dör det 21,000 människor av svält, nej du läste rätt, 21 tusen människor. Detta ger en siffra på 7,6 miljoner dödsfall per år. OM ” Covid dödsfallen” fortsätter i den takt som nu, så kommer det sluta på cirka 1,2 miljoner personer för detta år. DÅ skulle detta ge den skrämmande siffran av 6,4 miljoner fler döda i svält än covid, år 2020. Detta är inte någon ”Facebook siffra” detta är från .gov sida (se Link nedan)

Var ligger våran prioritering?

Siffran för människor som lider av hunger är 821 miljoner (källa: editorials.voa.gov), skrämmande siffra… Men om vi nu leker lite med siffror.

Vad vi vet är att det har inventerats många miljarder i forskning (redan) för Covid. Så om vi nu tar en siffra på 10 miljarder svenska Kroner i år, och vi vet alla att denna siffra är alldeles för låg. Om vi nu skulle fördela detta på de 821 miljoner som lider av hunger och därmed förhindrat 7,6 miljoner dödsfall per år.

Detta kommer givetvis aldrig ske, av den enkla sanningen, att det finns inget mervärde i att rädda dessa 7,6 miljoner människor. Men Att bli det första med ett ”vaccin” för Covid skulle innebära biljoner i vinst.

Sedan att vaccinet inte kommer ha tillräckligt med tid för att prövas för sid-effekter har ingen betydelse, det är ju inte den medicinska kartellen som kommer att betala priset för detta, utan det är du och jag medan vi alla ignorera de som dör av svält varje år.

Källa: https://editorials.voa.gov/a/world-hunger-day-2019/4935420.html