Vi tittar vidare på PCR testen och hur dom ”fungerar”. Dessa test är ju det som konfirmerar dödsfall, smittade och IVA inläggningar, vilket senare leder till restriktioner, lagar och vacciner.

Men vad händer om någon skulle komma på att dessa test kan ge upp till 97% falska positiva resultat? Vad händer om man kommer fram till att dessa test inte är tillförlitliga?

Den bärande väggen i detta hus håller på att vittra sönder för varje dag som går nu och dom obesvarade frågorna blir bara fler och fler. Det är dags att reda ut detta och det är dags för FHM att ge oss och det Svenska Folket svaren på dessa frågor.

I slutet på detta avsnitt så ber vi er alla om lite hjälp att riva denna bärande vägg! Länkar till artiklar och studier i programmet!

EN ANNAN VINKEL – KARY
https://www.bitchute.com/video/rYvqDy…
https://lakartidningen.se/opinion/deb…
https://link.springer.com/article/10….
https://www.youtube.com/watch?v=a_Vy6…
https://www.eurosurveillance.org/cont…
https://www.theportugalnews.com/news/…
https://drive.google.com/file/d/1t1b0…
https://translate.google.com/translat…
https://www.folkhalsomyndigheten.se/s…
https://www.folkhalsomyndigheten.se/s…

En artikel som vi hittade efter att detta avsnitt var klart är denna. Mycket bra och intressant läsning för den som vill läsa mer.

En av personerna som intervjuas är Magnus Lindh, som skrev artikeln gällande CT värden, som vi pratar om i detta avsnitt. https://www.fokus.se/2020/11/falska-c…

En extra vinkel ….

Om man lyssnar till Anthony Fauci och vad han säger, att det börjar bli standard att man avfärdar tester med ett CT värde från 36-37.
Något som även Magnus Lindh nämner i ovan artikel … ”Vid Sahlgrenskas laboratorium – som rapporterar virusmängd –
avfärdar man ändå tester med en virusmängd på 38 och uppåt som negativa. Ligger värdet runt 38,
ringer man i vissa fall upp beställande läkare och frågar om misstanken för corona är stark, och när patienten hade symtom.”

… fortfarande liiite för högt känns det som … 30- MAX 35 känns ju spontant bättre, eller?
Amerikanska C.D.C.: s egna beräkningar tyder på att det är extremt svårt att upptäcka något levande virus i ett prov över 33 cykler.
Kan man inte upptäcka eller bevisa detta virus i prov över 33 cykler, så borde alla 33 och över helt enkelt inte ses som positiva.

Vår tanke är så här … Om man nu initialt följde WHO och tillverkarens rek att köra i 45 cykler …men nu har man insett att 36-38 är bättre!
När ändrade man detta? Hur många i statistiken är redan fel? Hur många dödsfall (oavsett dödsorsak) skulle kunna vara fel?

Att man gör fel initialt är såklart OK, alla gör fel och kanske litade man blindt på tillverkaren och WHO …. men nu, nu vet man ju bättre, varför går man då inte in och tittar på detta?
Varför görs det inte en utredning? Varför justeras inte dessa siffror?

För att avsluta med en riktig konspirations rökare …

Initialt var det ”jätteviktigt” att pumpa upp alla siffror, så vi blev riktigt rädda … CT45 skulle ju garanterat ordna detta med bravur!
När man väl börjar vaccinera så vill man ju såklart visa på att vaccinet fungerar … skulle ju vara otroligt ”lämpligt” om man inom kort går ut med direktiv om att sänka detta tröskelvärde (CT) till säg MAX 30
… ja, då kommer vi att se en jättedrop i alla siffror … och vi får därmed ett kvitto på att vaccinet fungerar!

Har detta gjorts förut?

Ja, om du gör lite research så hittar du nog vad vi hittade … eller så ser du vårt avsnitt BILL så visar vi dig.

https://www.bitchute.com/video/Yr7p44…

Tack för er tid! // En Annan Vinkel