Vi tar ett litet steg från Covid19 och belyser ett annat ämne, som tycks ha samma ”problem” med censur? EnMiljonkronorsfrågan är … kan detta ändå sitta ihop på något sätt, Valet i USA & Covid19?

Vad vet du egentligen om valet i USA, vad står på spel, vem är Joe Biden & Donald Trump och vad står dom för?

Vi anser att den svenska mediabevakningen av detta är extremt ensidig och inte ger hela bilden.

Vi tar inte politisk ställning …. Vi värnar om det fria ordet, vi värnar om en balans i media. Denna video är således en motvikt …. för att skapa lite balans.

Vi tar inte ställning gällande Qanon rörelsen, vi förklarar bara vad det går ut på. Det finns naturligtvis väldigt mycket att tillägga gällande detta, vi har verkligen bara skrapat på ytan. Fyll gärna på i kommentarerna med mer info, mer tankar osv, men håll en vänlig ton och visa respekt för att vi alla kan & FÅR tycka olika!

EXTRA: FALL CABAL – JANET OSSEBAARD – (ENG) För den som vill dyka riktigt djupt in i detta, så är denna serie med Janet Ossebaard väldigt intressant! Viktigt att se den i korrekt ordning och se ALLA avsnitt ….1-10 Här är tänkt till första avsnittet:

 
Det finns även andra och nya serier av JANET OSSEBAARD …. ni hittar alla på hennes Bitchute sida;

 

TEXTNING! Vi har nu efter önskemål av våra tittare tagit tiden att översätta dom ”engelska” klippen och lagt till svensk text. Denna textning är kanske inte 100% perfekt och den har säkert några små fel … men vi hoppas att det ändå gör det möjligt för er att följa med. Skulle det vara något stort fel i vår textning så får ni gärna hojta till 😉 Vi vill även passa på att önska er alla ett fantastiskt 2021!